Montaža komercialnih električnih polnilnic

Komercialna polnilna postaja- donosna naložba za prihodnost

E-mobilni.eu zagotavlja najkakovostnejše polnilne postaje za električna vozila, skupaj s profesionalno storitvijo: montaža komercialnih električnih polnilnic za podjetja in javno rabo po celi Sloveniji.

Del naše poslovne strategije je zgraditi- zagotoviti infrastrukturo polnilnih postaj za električna vozila, da le-tem pomagajo pri njihovih prevoznih navadah-potrebah, dati prispevek k čistosti okolja in pomagati podjetjem za donosnost vložka v polnilno infrastrukturo.

JuicePump Enel X 1500_1125
Približna ocena stroškov postavitve: Montaža  komercialnih električnih polnilnic za električna vozila

Zahtevnost postavitve: Montaža komercialnih električnih polnilnic oziroma polnilnih postaj, je odvisna od mnogih dejavnikov. Osnovni je že sama izbira ustrezne oziroma optimalne komercialne polnilne postaje, glede na vaš poslovni model ali glede na način-namen uporabe polnilne postaje. Seveda tudi drugi dejavniki niso zanemarljivi, ter vplivajo tako na zahtevnost postopka, kot tudi na ceno same izvedbe. Nekaj več o tem, kaj je treba upoštevati pri sami pripravi lahko preberete tukaj! Nekatere stroške je zelo težko predvideti, brez tega da kvalificirani inštalater opravi to na licu mesta.

Nekateri glavni dejavniki ki so tukaj pomembni in vplivajo na te stroške so:

  • Stroški dovoljenj, ki so morebiti potrebni za postavitev polnilne postaje; služnostna, stavbna ali lastninska pravica, najem zemljišča itd
  • Priprava ustrezne električne napeljave do mesta polnilnic in koordinacija z lokalnim operaterjem za električno infrastrukturo
  • Potrebna gradbena dela; izkop, postavitev temeljev, ureditev okolice itd.

Lahko vam ponudimo približno oceno vrednosti vašega projekta postavitve polnilne-ih postaj. Da bi lažje razumeli vaše želje in potrebe in seveda naredili čim bolj točno oceno nam prosimo povejte več o vašem projektu. Sestavili smo potrebna vprašanja, na katere potrebujemo odgovor za pripravo ocene: