Go-e charger zmagovalec testa AutobildNovosti
25Apr, 23/ 124 views

go-e Charger Gemini flex Zmagovalec Price-Performance testa 2023 v reviji Auto Bild

go-e Charger Gemini flex Zmagovalec Price-Performance testa 2023 v reviji Auto Bild Revija Auto Bild je skupaj z inštitutom P3 testirala 10 hišnih polnilnic in jih primerjala z vidika montaže in instalacije, ter z vidika končnega uporabnika. Njihov poudarek je bil na področju zasebne uporabe, natančneje na inteligentnih polnilnicah za polnjenje baterijskih električnih vozil (BEV). Polnilnik go-e Charger Gemini flex je bil na testu prepoznan kot najboljša polnilnica z vidika montaže in instalacije kot tudi zmagovalec med ceno in zmogljivostjo. Go-e Charger Gemini  je prejel najvišjo oceno med ceno in zmogljivostjo z oceno 1,0. Več o polnilnici si lahko preberete na naši podstrani: Go-eCharger GEMINI Inteligentna hišna polnilnica go-eCharger Gemini Izpostavljamo glavne prednosti Type 2 polnilna vtičnica Največja moč polnjenja v trofaznem načinu 11/22 kW Dve izvedbi: Mobilna in fiksna Z dodatnimi adapterji enostavna priključitev na katerokoli električno vtičnico Plug & play. enostavna instalacija Izdelana iz visoko kvalitetne plastike RFID [...]Read more
myenergie zappi polnilna postajaNovosti
15Mar, 20/ 1 view

Nadzorovano polnjenje Myenergi Zappi

Vrhunska polnilna postaja in najboljša izbira za domačo polnilno postajo. Dinamična in samodejna regulacija polnilne moči glede na druge porabnike v vašem domu. Odličn o se ujema z hišno mikrogeneracijo električne energije: fotovoltaično ali vetrno elektrarno

Read more
blog_06_osnovni pojmi e-mobilniVodniki
18Okt, 18/ 1 view

Osnovni pojmi električne mobilnosti

Kaj sploh predstavlja besedna zveza E mobilnost? E mobilnost oziroma elektro mobilnost je globalni trend kjer gre za nek koncept uporabe električne energije v prometu. Predstavlja uporabo tako imenovane zelene oziroma čiste energije za zmanjševanje ogljičnega odtisa ali zmanjšanje emisij trdih delcev v ozračje.

Read more
Enel x JuiceBoxVodniki
21Feb, 18/ 2 views

Časi polnjenja

Časi polnjenja električnih avtomobilov se razlikujejo zaradi več dejavnikov. Vse več proizvajalcev električnih vozil vgrajuje v svoje novejše, tudi cenovno dostopnejše električne avtomobile relativno zmogljive akumulatorje-baterije, ki dajo avtomobilu doseg preko 400 km z enim polnjenjem.

Read more
Polnilnica e-mobilni.euVodniki
26Okt, 17/ 2 views

Kako izbrati domačo polnilno postajo

Kako in zakaj izbrati domačo polnilno postajo? Kupili ste električni avto ali pa ste ravno pred odločitvijo za nakup. Pa vendar ali ste prepričani, da ste se vprašali, kako in kje ga boste polnili?  Dejstvo je, da v 60 do 70 % polnjenj lastniki EV le-ta polnijo doma na domačih polnilnicah, ker je to seveda cenovno najugodnejše, najenostavnejše in časovno najprimernejše. 

Read more