Naročilo storitev za domače polnilne postaje

Dobrodošli na podstrani za enostavno naročilo storitev montaže, najema ali drugih storitev povezanih s polnilnimi postajami za električne avtomobile. Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje ob naročilu ene izmed naših storitev. Na naši podstrani Priprava za montažo polnilnih postaj lahko še enkrat pogledate kaj je treba ali bo treba postoriti pri montaži električne polnilne postaje.

Obrazec za naročilo je univerzalen, zato vas prosimo, da iz spodnjega spustnega seznama izberete ustrezno vrsto  storitve, ki jo želite naročiti. V dnevu ali dveh lahko od nas pričakujete klic oziroma elektronsko sporočilo za dogovor o terminu izvedbe storitve. Vaši kontaktni podatki so pomembni saj v veliko primerov od vas  potrebujemo dodatne informacije, da lahko podamo čim boljše in natančne odgovore.    Pogoji in cenik dodatnih storitev

    Splošni pogoji in opombe pri naročilu storitev montaže, ogleda na vaši lokaciji, vključno z cenikom dodatnih in dopolnilnih storitev, ter cenikom osnovnega elektro-montažnega materiala se nahajajo na tej povezavi: E-mobilni.eu_Cenik in pogoji za montažo domačih polnilnic  Za več dodatnih informacij smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca za podporo!

    Varovanje osebnih podatkov

    V skladu z določili uredbe o varovanju osebnih podatkov (UREDBA (EU) 2016/679) – , ki je stopila v veljavo 25. 5. 2016, uporabljati pa se začne neposredno in hkrati v vseh državah članicah s 25. 5. 2018 vas obveščamo, da moramo prejeti vaše soglasje za shranjevanje in obdelavo vpisanih vaših osebnih podatkov iz zgornjega kontaktnega obrazca. Podatke bomo uporabili izključno za potrebe: naročila storitve, izdelave informativne ponudbe, ali pošiljanje dodatnih informacij in pojasnil glede na vsebino vašega poslanega sporočila, zaradi česar tudi  izpolnjujete zgornji kontaktni  obrazec. S klikom na gumb “Pošlji” se tako strinjate, da uporabimo vaše zgoraj vpisane podatke za namen naročila storitve, izdelave informativne ponudbe, ali pošiljanje dodatnih informacij in pojasnil oziroma nadaljnjo korespondenco.