ENEL_X_JuiceBox-EU_Lifestyle
 • Upravljanje s pametnim telefonom
  Upravljanje s pametnim telefonom
  Nastavite parametre polnjenja vašega vozila na polnilnih postajah JuiceBox. Začetek/ konec polnjenja,največjo moč polnjenja..
 • Nadzor in pregledi
  Nadzor in pregledi
  Spremljanje in on-line prilagoditve polnjenja vašega vozila npr: jakost toka-moč, napetost, trajanje ciklov polnjenja
 • Obveščanje
  Obveščanje
  Nastavitev do 10 samodejnih obvestil, ki jih prejmete na pametni telefon: polnjenje končano, trajanje polnjenja, trenutno stanje
 • Glasovno vodenje
  Glasovno vodenje
  "Smart home integracija" z Amazon Echo / Alexa

Napotki kako izbrati domačo polnilno postajo

Osnovne prednosti JuiceNet app – aplikacija za upravljanje JuiceBox polnilnih postaj

 

JuiceNet app je aplikacija za upravljanje polnilne postaje JuiceBox preko pametnih telefonov. Upravljanje je mogoče tudi na daljavo vse kar potrebujete je aplikacija in dostop do interneta.

 • JuiceNet app samodejno prilagodi polnilno postajo, da zagotovi toliko moči, kot jo lahko sprejme vaše električno vozilo – največ do 22 kW.
 • Razporejanje polnitvenih ciklov- urnik in oddaljen zagon polnjenja.
 • Poročanje in spremljanje; Na voljo so podatki o dejanskem in o preteklih ciklih polnjenja .
 • Natančna merjenje Prilagodite lahko moč, energijo, napetost in tok.
 • Varčevanje: Načrtujte svoje polnilne cikle, ko je električna energija cenejša in izkoristite dinamične tarife-cenike za električno energijo (če seveda vaš operater to omogoča).
 • Glasovni nadzor: Upravljajte svojo aplikacijo prek Amazon Alexa in Google Home.
 • Dostop v skupni rabi: Dovolite, da vaši prijatelji in družina uporabijo vašo polnilnico JuiceBox, tako da jim delite dostop z  PIN-om za skupno rabo.
 • Obvestila: efektivni čas uporabe, začetek polnjenja, konec polnjenja,  on-line ali off-line status polnilnice, nepriključen avto na polnilnico ob določenem času itd.

Pametno polnjenje vašega električnega avtomobila

JuiceNet app samodejno prilagodi polnilno postajo, da zagotovi toliko moči, kot jo lahko sprejme vaše električno vozilo – največ do 22 kW.

 • JuiceNet na App Store
  Prenesite si aplikacijo JuiceNet App za vašo iOS napravo iz App Store trgovine
 • JuiceNet na Google Play
  Prenesite si aplikacijo JuiceNet App za vašo Android napravo iz Google Play trgovine
 • Sprehod čez JuiceNet
  Oglejte si video predstavitev aplikacije za prikaz lastnosti in delovanja
 • Prijava JuiceNet web
  Dostop in prijava na JuiceNet spletni portal ali ustvarjanje novega JuiceNet računa
 • Povezava JuiceBox na Wi-Fi
  Video tutorial; kako postaviti JuiceBox v vaše Wi-Fi omrežje. Za Android in za iOS

Pogosta vprašanja

Ali lahko spremljam polnjenja in njihovo zgodovino preko JuiceNet?

Da, JuiceNet aplikacija je namenjena ne samo upravljanju z JuiceBox polnilnimi postajami, temveč tudi za nadzor tekočih ciklov polnjenja in seveda v okviru vašega JuiceNet računa shranjuje tudi zgodovino polnjenj na vseh polnilnih postajah v sklopu vašega JuiceNet računa

Kje dobim uporabniško ime in geslo za dostop do JuiceNet?

Uporabnikško ime in geslo si vsak uporabnik ustvari ob zaćetku uporabe JuiceNet portala. Lahko si ga ustvarite preko aplikacije za iOS ali za Android ali pa sledite tej povezavi na spletni portal,  kjer se lahko prijavite tudi z vašimi obstoječimi računi: Google, Facebook ali Twitter

Ali lahko prilagajam moč polnjenja na JuiceBox?

Da, lahko! Moč polnjenja lahko omejite v nastavitvah aplikacije JuiceNet ali preko nadzorne plošče. Z omejitvijo jakosti maksimalnega toka zagotovite, da se med polnjenjem varovalka na tem odjemnem mestu ne odklopi ali da ne preobremenite svojega električnega omrežja

Ali potrebujem nastavljanje preko WiFi doma?

Osnovne nastavitve JuiceBox se opravijo preko kateregakoli WiFi omrežja. Za uporabo funkcij pametnega polnjenja potrebujete povezavo WiFi z JuiceBox-om in instalirano aplikacijo JuiceNet. Vendar pa lahko za upravljanje JuiceBoxa uporabljate tudi mobilno dostopno točko (kot je na vašem telefonu ali neodvisni modul). Vaš JuiceBox bo deloval kot standardna polnilna enota v odsotnosti WiFi in vsi urniki ali omejitve, ki ste jih nastavili ob priključitvi na JuiceBox, bodo ostali, tudi če JuiceBox prekine povezavo z WiFi.

Katere so prednosti, ki jih pridobim z WiFi povezavo v oblačno JuiceNet App?

Vgrajeni WiFi in povezava v JuiceNet App vam omogoča:

Zmanjšajte stroške – z nastavitvijo urnikov polnjenja, tako da se izognete ​​porabi električne energije ob konicah. oziroma ob visoki tarifi.
Spremljajte porabo energije – oglejte si zgodovino obračunavanja in zlahka pridobite natančne podatke o porabljeni energiji.

Varno upravljanje s polnjenjem več vozil:

Če imate več kot en električni avto lahko nastavite dva (ali več) JuiceBox Pro enot, ki si delijo en električni krog. Recimo, da imate samo 30 A zmogljivosti v vašem panelu, vendar imate hkrati dva vozila za polnjenje. JuiceBox Pro enote lahko programirate tako, da nikoli ne presežejo 30 A kombinirane jakosti. Če se polni samo en avto, dobi polnih 30A toka. Ko se pojavi drugi avto, se tok med seboj razdeli na 15 A / 15 A. Ko se eden od avtomobilov odklopi, se še preostali avto na drugi polnilnici vrne na 30 A.

JuiceBox je skladen z regulativami, ki bodo v prihodnosti predpogoj za implementacijo posebnih energetskih programov in denarnih spodbud, ki bodo na voljo lokalno.

Zanimajo me JuiceBox domače polnilne postaje

ENEL X JuiceBox: Ikonična, praktična, vzdržljiva AC polnilna postaja za domačo rabo do 22kW. Združljivost:Type 2 konektor. Nadzor preko pametne app JuiceNet ali JuicePass

Preberi več